KLARFIT Corgi 2-in-1 bicycle trailer and dog buggy - Dog 10034172

189239,00
Klarfit 2-In-1 Brauciens: Piestipriniet suņu velosipēda piekabi savam velosipēdam, lai dotos piedzīvojumos lielos attālumos, vai pārvērtiet to ratiņos un stumiet līdzi. Šie konvertējamie suņu ratiņi atbalsta vidēja izmēra mazuļus līdz 40 kg; ideāli piemērots buldogiem, bīgliem un borderkollijiem.
AIZSARGĀJIET SAVU DĀRTO MĀJNIEKU: Suņu velosipēdu turētājs ir ideāls, lai paņemtu savu suni, lai kur jūs dotos. Izgatavots no 600D Oksfordas audekla ar uzkrītošiem atstarojošiem akcentiem, suņu pajūgā ir ūdensnecaurlaidīga, neslīdoša un viegli tīrāma plastmasas grīda.
VIEGLA PIEVIENOŠANA: ātri un vienkārši piestipriniet mūsu mājdzīvnieku turētāju uz riteņiem, izmantojot iepriekš salikto jūgstieņa savienojumu un aizmugurējās ass kronšteinu. Suņu ratiņos ir iekļauta drošības siksna, kas nodrošina papildu drošību, lai nodrošinātu bezrūpīgu astes luncināšanu.
PIRMS SPĒLĒŠANAS UZGLABĀT: Šo velosipēda suņu piekabi pēc spēles var salocīt. Izmantojiet ātrās atbrīvošanas funkciju, lai noņemtu ar gaisu pildītos aizmugurējos riteņus pirms to salocīšanas un novietošanas automašīnā vai mājās. Var regulēt arī ratiņu roktura augstumu.
SVAIGS GAISS UN DROŠI CEĻOJUMI: saglabājiet savu kucēnu laimīgu un drošībā, izmantojot iebūvētu drošības siksnu, rāvējslēdzēju aizveramu ekrāna atloku un drošības piederumus. Mūsu suņu turētājs velosipēdiem ir aprīkots ar riteņu bremzēm, kas notur ratiņus vietā, lai apturētu bēgšanas negadījumus.

Made on
Tilda