iTuner 320 ME Digital Hi-fi Tuner

10035110
89,00
159,00
Stundas viedā mājas audioierīce: Pateicoties burvju mikroshēmojumam, digitālais hi-fi uztvērējs auna iTuner 320 ME ir mūsu viedo hi-fi uztvērēju ar Bluetooth funkciju jaunā, maģiskā paaudze!

Ar funkcijām ielādētais auna iTuner 320 ME digitālais hi-fi uztvērējs piedāvā plašu iespējamo audio avotu klāstu. Interneta radio uztvērējs var piekļūt vairāk nekā 20 000 interneta radio stacijām vai būt tieši savienots ar mūzikas straumēšanas pakalpojumu Spotify. Papildu īpašībās ietilpst Bluetooth funkcija straumēšanai no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora, kā arī digitālais DAB+/FM radio uztvērējs, katrs ar RDS funkciju, lai nodrošinātu papildu informāciju, kas tiek pievienota pārraidei. Šis milzīgais staciju klāsts piedāvā tieši to, ko vēlaties, kad to vēlaties, pateicoties milzīgajam mūzikas žanru un ziņu klāstam no visas pasaules. Pateicoties īpaši jaudīgajai WLAN antenai, digitālais hi-fi uztvērējs auna iTuner 320 ME var bezvadu režīmā straumēt mūziku un ir viegli vadāms, izmantojot viedtālruņa vai planšetdatora lietotni AirMusic. Auna iTuner 320 ME ir iekļauta arī tālvadības pults. Pateicoties DLNA un UPnP atbalstam, iTuner ir arī lielisks tīkla atskaņotājs, kas atskaņo mūziku no mājas tīkla koplietotajām audio datu bāzēm. Protams, šim viedajam universālajam ir arī USB pieslēgvieta priekšpusē, kā arī gan analogie, gan digitālie savienojumi aizmugurē. Pateicoties šiem savienojumiem, digitālo hi-fi skaņotāju auna iTuner 320 ME var integrēt esošajā stereo sistēmā. iTuner 320 ME ir skaidri vadāms, izmantojot tā 3,2" HCC displeju. Krāsu displejs ne tikai atvieglo ierīces darbību, bet arī atkarībā no audio avota sniedz papildu informāciju, piemēram, RDS tekstu. Auna iTuner 320 ME ir izstrādāts tādā veidā, ka to var integrēt esošajā HiFi sistēmā 43 cm formātā Nepieciešamo skaļruņu pievienošanai interneta radio uztvērējs nodrošina plašu pieslēgumu repertuāru.

Savienojumi priekšpusē: 1 x USB savienotājs, 1 x 3,5 mm austiņu izeja
Savienojumi aizmugurē: 1 x RCA audio ieeja, 1 x 6,3 mm ligzda audio izeja, 1 x 6,3 mm ligzda audio ieeja, 1 x optiskā digitālā izeja, 1 x koaksiālā digitālā izeja, 1 x LAN ieeja
Ekrāns: pilnkrāsu 8cm HCC displejs (TFT)
WLAN standarti: 802.11a/b/g/n
WLAN diapazons: apm. 30 metri
Interneta radio uztvērējs
DAB(+) uztvērēja frekvenču diapazons: 174 - 240 MHz
FM uztvērēja frekvenču diapazons: 87,5 - 108 MHz
Nepieciešami ārējie skaļruņi
HiFi sistēmu paplašināšanai 43 cm (19") formātā
Barošana: 220-240 V~ | 50/60 Hz
Svars: apm. 2,2 kg
Made on
Tilda