Auna KRCD-100BT

10031947/1
29,00
KRCD-100 caur vadu antenu pārraida vietējās pārraides jautrās skaņas uz virtuvi vai darbnīcu, un tajā var saglabāt līdz pat 20 kanāliem. Balts LCD displejs parāda laiku, datumu, staciju un citu informāciju. Papildus priekšējam CD atskaņotājam ir arī sānu AUX ieeja ārējo audio ierīču pievienošanai. Jaudīga atskaņošana pārņem iebūvētos stereo skaļruņus. Vadības panelis ir viegli tīrāms un vadāms ar mitriem pirkstiem. Lai nekas cits neapdegtu, viedais virtuves radio piedāvā arī gatavošanas taimeri, ko var ieprogrammēt no minūtes līdz 180 minūtēm. Barošana tiek piegādāta no ārēja barošanas avota, ko var pievienot jebkurai kontaktligzdai. Rezerves bateriju nodalījums ļauj ievietot divas AA baterijas, lai strāvas padeves pārtraukuma gadījumā tiktu saglabāts laiks un saglabātās stacijas. Auna KRCD-100 var uzstādīt sienas skapju apakšpusē, lai ietaupītu vietu, vai arī novietot virs atvāžamas pamatnes kā parasto radio. Elastīgai darbībai no attāluma visus iestatījumus un funkcijas var veikt, izmantojot tālvadības pulti.

Bluetooth interfeiss nodrošina bezvadu klausīšanos. Tas nodrošina piekļuvi mūzikas bibliotēkām ierīcēs ar iespējotu Bluetooth
Virtuves radio var viegli uzstādīt uz sienas skapjiem.
Kompakts barošanas avots ar 90 grādu savienotāju.
Digitālais FM uztvērējs: uztver FM radiostacijas. 20 atmiņas stacijas, LCD displejs frekvences rādīšanai. 2 x 12W mūzikas jauda.
Mīļākā mūzika virtuvē: CD atskaņotājs atskaņo CD, CD-R, CD-RW
Virtuves taimeris: iebūvēts pulkstenis un taimera funkcija, kas padara to labi piemērotu kā taimeri, virtuves modinātāju vai atpakaļskaitīšanas taimeri.
Savienojumi: 1 x 3,5 mm AUX ieeja
Atbalstītie failu formāti (CD): CD, CD-R, CD-RW | MP3
LCD displejs
Laika un datuma displejs
vadu antena
Automātiska / manuāla staciju meklēšana
Gatavošanas taimeris: regulējams no 1 minūtes līdz 180 minūtēm
Made on
Tilda