AMP-CD950 DG Power Amplifier

10035068
79,00
159,00
AMP-CD950 DG digitālais daudzkanālu pastiprinātājs 8x100W BT opt.-In tālvadības pults
Kompakts, jaudīgs un daudzpusīgs: ar auna AMP-CD950 DG daudzkanālu pastiprinātāju mājas sistēma nodrošina optimizētu skaņu līdz pat četrām telpām.

Auna AMP-CD950 DG Power Amplifier ir jaudīga un uz izvadi orientēta ierīce, kas regulē mājas hi-fi ainavu kā neviens cits. Pateicoties optiskajai ieejai, Bluetooth saskarnei, CD un DVD ieejām, kā arī MP3 ieejai un AUX ieejai, var izmantot daudzus audio avotus. Integrētais digitālais signālu procesors nodrošina skaņas kvalitātes optimizāciju, piemēram, izmantojot trokšņu vai atbalss slāpēšanu. Kā jau pierasts pastiprinātājam, skaļumu, augsto toņu, basu un balansu var regulēt atbilstoši individuālajām vajadzībām. Tomēr auna AMP-CD950 DG daudzkanālu pastiprinātājs parāda savu absolūto spēku, kad tas izvada gatavo signālu; Kopumā ir pieejamas četras stereosistēmas, katra ar izejas jaudu 100 vati RMS, lai nodrošinātu jaudīgu un atsevišķi vadāmu audio pieredzi līdz pat četrās dažādās telpās. Alternatīvi, ierakstītāja izvadi var izmantot ierakstīšanai. Digitālā pastiprinātāja kompakto un vienkāršo dizainu noapaļo pievilcīgs melns priekšējais panelis ar lielu LED displeju un sudraba krāsas vadības ierīcēm. Darbībai var izmantot tālvadības pulti ar pilnu funkcionalitāti.

Priekšējā paneļa savienotāji: 1 x 3,5 mm ligzda MP3 ieeja
Savienotāji aizmugurējā panelī: 1 x optiskā ieeja (stereo), 1 x CD ieeja (stereo), 1 x DVD ieeja (stereo), 1 x AUX ieeja (stereo), 4 x stereo izeja (L/R), 1 x ierakstītāja izeja (stereo)
Galvenais skaļums: bezgalīgi mainīgs
Skaļums regulējams katrai zonai
Regulējami basi, diskanti un balanss
Izejas jauda: 8 x 100 vati RMS (līdz 4 omiem)
Pretestība: 4 omi
Integrēts digitālais signālu procesors
Strāvas padeve: 230 V~ | 50 Hz
Made on
Tilda