Klarstein Reserva 8 Slim Uno 10035861

10035861
79,00
Neatkarīgi no tā, vai tas ir smalks sarkanvīns, dzirkstošais baltvīns vai svaiga rozā: modernais Reserva 8 Slim Uno vīna dzesētājs var ievietot līdz 8 pudelēm vīna vienā 23 litru dzesēšanas zonā. Visas pudeles ir glīti uzglabātas četros uzglabāšanas līmeņos ar trim izvelkamiem metāla plauktiem. Izmantojot skārienjutīgo vadības paneli un LC displeju durvju ārpusē, temperatūru var individuāli un ērti noregulēt uz vērtību no 11 līdz 18 ° C. Maināmā spilgti balta LED gaisma iekšpusē nodrošina nepieciešamo pārskatu un lieliski iepazīstina ar saturu. no vīna veikala uz skatuves.

Dubultstikla durvis ar nerūsējošā tērauda rāmi ne tikai labi izskatās, bet arī nodrošina ātru pārskatu par Klarstein Reserva 8 Slim Uno dzērienu dzesētāja saturu vienmēr. Turklāt interjerā ir stilīga melnā krāsa, kas pastiprina ierīces grezno efektu. Stikla, nerūsējošā tērauda un gaismas kombinācija padara vīna pagrabu par dekoratīvu papildinājumu jebkurai telpai. Pateicoties tās plānajai formai, šis vīna skapis patiešām ietaupa vietu un harmoniski iekļaujas gandrīz jebkurā spraugā. Durvju šauro formu optiski uzsver nerūsējošā tērauda sānu līstes. Pateicoties tikko dzirdamajam darbības troksnim, kas ir tikai 26 dB, to var viegli uzstādīt guļamistabās vai viesu istabās.

Praktisks, skaistas formas un ārkārtīgi plāns: Reserva 8 Slim Uno vīna dzesētājs no Klarstein.

energoefektivitātes klase: G
tilpums: 23 litri
uzglabāšana līdz 8 pudelēm (standarta pudeles ar augstumu līdz 310 mm)
temperatūras diapazons: no 11 līdz 18 ° C (sasniegtā vērtība iekšpusē nedrīkst būt augstāka par āra temperatūru uzstādīšanas vietā)
ārējai temperatūrai no 16 līdz 32 ° C
jauda: 70 W
dzesēšanas šķidrums: R600a
darbības troksnis: 26 dB
4 uzglabāšanas līmeņi
3 izvelkami metāla plaukti
viegli tīrīt
durvju pietura: labā (nav nomaināma)
dzesēšana: termoelektriskā
pozīcija: brīvi stāvot vai uz darba virsmas
barošanas avots: 220 - 240 V ~ | 50 Hz
Made on
Tilda