Klarstein 10028873

10028873
149,00
Saldējuma mašīna. Jaudīgais 180 W kompresors ļoti īsā laikā atdzesē pareizās sastāvdaļas līdz atsvaidzinošai temperatūrai: vairāku stundu iepriekšēja dzesēšana nav nepieciešama vai pat vēlama. Ja jūtaties kā saldējums, vienkārši piepildiet trauku, ieslēdziet ierīci un izbaudiet svaigu saldējumu pēc 30-40 minūtēm. Ļaujiet vaļu savai iztēlei neatkarīgi no tā, vai jums patīk klasiskais vaniļas saldējums, zemenes vai augļu tumšā šokolāde, Klarstein Vanilla Sky saldējuma automāts piepildīs jūsu sapņus. Un tas viss bez šaubām par izmantoto sastāvdaļu izcelsmi un kvalitāti: gatavojot pats savu saldējumu, jūs precīzi zināt, ko ēdat.

2 litru saldējuma trauks ir ideāli piemērots, lai nodrošinātu ģimenes vai bērnu dzimšanas dienas svinības ar pietiekami daudz saldējuma – neviens nebūs vīlies. Kompresora mašīnas darbība ir vienkārša: ieslēdziet, noregulējiet darbības laiku un iedarbiniet saldējuma aparātu. To visu var izdarīt pavisam vienkārši ar četriem taustiņiem un nelielu displeju ierīces augšpusē. Startēšanas/apturēšanas poga ļauj jebkurā brīdī apturēt iekārtu, lai pievienotu sastāvdaļas. Mērglāze un mērkarote atvieglo saldējuma pagatavošanu un pasniegšanu. Kad sajaukšana ir pabeigta, saldējuma automāts stundu paliek ieslēgts dzesēšanas režīmā, nodrošinot, ka saldējums uzreiz neizkūst tikai tāpēc, ka jūs neesat blakus. Motora aizsardzības funkcija automātiski izslēdz ierīci, ja to bloķē sasalušas cietas vielas.

Pēc lietošanas saldējuma mašīnu ir viegli tīrīt: visas detaļas, kas nonāk saskarē ar sastāvdaļām, ir noņemamas. Mūžīgais, skaistais matēta nerūsējošā tērauda korpuss ar sudraba apdari nodrošina, ka Klarstein's Vanilla Sky rada labu vizuālo iespaidu.

Ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis ierīces augšpusē
Vienkārša darbība ar trim pogām un digitālo displeju
Start/Apturēšanas poga
Iekļauts 250 ml mērtrauks un mērkarote
Elegants matēts nerūsējošā tērauda korpuss
Gatavošanas laiks minūtēs
Stundu dzesēšanas režīms
Motora aizsardzības funkcija: ierīce izslēdzas, kad tā ir bloķēta
Neslīdošas gumijas pēdas stabilitātei
Barošana: 220-240V / 50-60Hz
Made on
Tilda