Klarstein VitAir Turbo Hot Air Fryer

10028290/1
69,00
Šis šefpavārs apvieno visas šīs ierīces vienā daudzfunkcionālā vienībā, izraidot vairāku atsevišķu ierīču jucekli no jūsu gatavošanas vietas.

Izmantojot halogēna infrasarkano sildelementu, pagatavojiet gaļu, zivis un dārzeņus rekordīsā laikā un veselīgā veidā. Neatkarīgi no tā, vai tās ir svaigas vai saldētas pārtikas sastāvdaļas, atsevišķi ēdieni vai pilnīga ēdienkarte, viss tiek pārveidots bez iepriekšējas uzsildīšanas, atkausēšanas un, pats galvenais, bez papildu eļļas, lai pagatavotu garšīgas maltītes. Ierīces revolucionārā konstrukcija un karstā gaisa cepšanas iekārtas ventilācijas tehnoloģija garantē vienmērīgu siltuma sadali un nodrošina, ka gatavošanas sulas neizplūst tvaika veidā.

Rezultāts: gandrīz 60% ātrāks gatavošanas laiks, neizžāvējot sastāvdaļas, vienlaikus saglabājot garšīgu sulu un kumosu.

Temperatūru un laiku var iestatīt manuāli ar temperatūru no 50° līdz 230° pēc Celsija un gatavošanas laiku līdz ne vairāk kā vienai stundai, lai jums būtu pietiekami daudz vietas dažādām gatavošanas metodēm. Varat arī izmantot kādu no daudzajām iepriekš ieprogrammētajām automātiskajām funkcijām, lai perfekti un precīzi pagatavotu čipsus, grilētu vistu, kūkas, picu, steiku vai iesmus. Taimera funkcija ļauj ar laiku iedarbināt halogēna sildelementu, lai pēc garas un saspringtas darba dienas jūs varētu pamosties ar svaigi ceptiem rullīšiem vai atgriezties mājās, lai paēdinātu pilnvērtīgas vakariņas. Visas funkcijas ir viegli kontrolēt, izmantojot priekšējo skārienvadības paneli ar LCD displeju, kas vienmēr sniedz informāciju par izvēlēto programmu, temperatūru un gatavošanas laiku.

Taimera iestatījums: maks. 1 stunda. / regulējama minūti pa minūtei
Temperatūras iestatījums: 50 - 230 ° C
Izvēlama rotācija 3D būrim un grila cepšanai
Universāla programma
Spļaušanas programma ar rotāciju
Grila būra programma
Cepšanas programma
Picu programma
Steiku programma
Šašliku programma
Taimera funkcija iedarbināšanai ar laiku
Noņemama paplāte ar nepiedegošu pārklājumu
Digitālais mikseris temperatūras un laika iestatīšanai
Pārsega aizsargs
Automātiska izslēgšana programmas beigās vai atverot vāku
Akustiskie signāli
Ventilācijas ventilators
Augstas izšķirtspējas LCD displejs
Barošana: 220-230V, 50 / 60Hz
Made on
Tilda