Workspace Go Laufband

10033087
250,00
439,00
Izmantojiet savu darba laiku vēl labāk: Capital Sports Workspace Go skrejceļš piedāvā ikvienam birojā vai mājas birojā esošo iespēju efektīvi strādāt pie savas fiziskās sagatavotības un kaut ko darīt savas veselības labā. Iedarbiniet savu sirds un asinsvadu sistēmu, savu izturību un mobilitāti darba laikā un vienlaikus samaziniet stresu.

Nobraukto attālumu, pagājušo laiku, ātrumu un sadedzinātās kalorijas var izsaukt jebkurā laikā, pateicoties skaidram displejam, un tas atvieglo ikdienas treniņus. Capital Sports Workspace Go skrejceļa nelielais ātrums starp 0,8 - 6 km/h novērš pārmērīgu slodzi un kopā ar pretslīdes virsmu nodrošina maksimālu drošību jebkurā laikā, lēni skrienot birojā vai mājas birojā.

Vēl viena īpaša Capital Sports Workspace Go skrejceļa iezīme ir Smart Space Concept. Pateicoties īpaši plakanajam dizainam, kura augstums ir tikai 11 cm, un īpaši mazs svars - tikai 25 kg, to var izmantot, lai ietaupītu vietu, un to ir viegli transportēt. Noderīgi ir arī divi transportēšanas riteņi ierīces priekšpusē. Praktiskā tālvadības pults arī atvieglo vadāmību bez grūtībām izkāpt treniņa laikā.

Pilna jauda: skrejceļš ar 350 vatu jaudu
Fitnesa līmenis: regulējams ātrums no 0,8 - 6 km/h
Vienkārša vadība: ērta vadība ar tālvadības pulti
Smart Space Concept: īpaši plakans dizains ar 11 cm augstumu un transportēšanas riteņiem
Stiprai mugurai: lēna skriešana veselīgam mugurkaulam
Pietiekami daudz vietas: pateicoties 360 x 1000 mm skriešanas virsmai
Made on
Tilda