MAXXMEE LED-Raumtrenner 150cm 4,5V weiß

Led-deko-raumteiler
MAXXMEE LED dekoratīvā starpsiena ir īsts acu piesaistītājs jūsu dzīvojamās un ēdamistabas zonā! Dabīgais vītola zara izskats padara to par mūžīgu klasiku dienas laikā. Iestājoties tumsai, katrā zarā iedegas 18 silti baltas gaismas diodes, radot mājīgu atmosfēru visā telpā. Pateicoties 3 m garajam kabelim un nelielajam apmēram 2 kg svaram, to bez problēmām var uzstādīt gandrīz jebkurā telpā.
MAXXMEE LED dekoratīvā starpsiena ir aptuveni 150 cm augsta un aptuveni 34 cm plata. Tā kā zaru gali ir nedaudz elastīgi, tos varat arī pielāgot pēc savas gaumes. Tas ļauj iestatīt dekoratīvus akcentus un sadalīt telpu dažādās zonās. Piemērots lietošanai tikai iekštelpās.
Tehniskā informācija: Materiāls: PVC, dzelzs, MDF Izmēri (G x P x A): aptuveni 34 x 15 x 150 cm Kabeļa garums: aptuveni 3 m
Barošanas avots: 4,5 V
DC Jauda: 2,7 W
spraudņa barošanas avota ieeja : 220 - 240 V ~ 50 - 60 Hz
strāvas adapteris Izeja: 4,5 V
DC Aizsardzības klase: II
Aizsardzības pakāpe: IP20
Piegādes komplekts: 12 x LED gaismas zari ar strāvas kabeli 1 x kontaktligzda 1 x strāvas adapteris
Piezīmes: Šis produkts ir paredzēts kā dekorācija un kā telpas dalītājs lietošanai iekštelpās. Produkts nav piemērots lietošanai ārpus telpām.
Produkta īpašības: Gaismas telpas dalītājs dabīgā vītola izskatā 12 zari, katrs ar 18 silti baltām gaismas diodēm mājīgai apgaismojuma atmosfērai Zaru gali ir elastīgi (no aptuveni 95 cm augstuma) un elastīgi pārvietojami
Made on
Tilda