Klarsten Vinea Cooker Extractor Hood

10031681
120,00
Klarstein Vinea pamatnes nosūcējs, kas, pateicoties gudram dizainam, dubulto tā pielietojuma laukumu tikai vienā solī, nodrošina, ka mazās virtuves tiek saglabātas svaigas.

Vinea ir īpaši efektīva ēdiena gatavošanas nišās un mazās virtuvēs, jo plakanā ekrāna tvaika nosūcēju var praktiski un viegli uzstādīt uz pamatnes skapjiem un plauktiem. Ar vienu soli var tikt izvilkts otrs tauku filtrs un virsma dubultojas.

Pārtikas smakas, dūmi un izgarojumi ātri un efektīvi uzsūcas ar maksimālo izplūdes gaisa jaudu 610 m3/h. Nosūcēja nosūcēja izplūdes gaisa daudzumu var regulēt trīs jaudas pakāpēs. Pateicoties tās energoefektīvajai konstrukcijai, Vinea darbība ir enerģijas taupīšana un zems trokšņa līmenis.

Lai aizsargātu izplūdes pārsega iekšpusi un izplūdes gaisa kanālu no piesārņojuma, Vinea ir divi maināmi un trauku mazgājamajā mašīnā piemēroti tauku filtri, kas izgatavoti no alumīnija. Atjautīga konstrukcija un mainīga montāža, Klarstein Vinea ir aprīkots ar papildu funkciju: pateicoties izvēles aktīvās ogles filtram, to ir iespējams pārveidot recirkulācijas režīmā.

Ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis priekšpusē
Izplūdes gaisa stipruma slēdzis (zems, vidējs, augsts)
Energoefektivitātes klase A
2 maināmi, trauku mazgājamajā mašīnā izturīgi tauku filtri, kas izgatavoti no alumīnija
Aktīvās ogles filtri pārveidošanai par recirkulācijas gaisu ir pieejami ar preces numuru 10030983
Gaismas slēdzis
Uzstādīšanai uz pakaramiem skapjiem vai plauktiem
Ietver montāžas materiālu
Barošanas avots: AC 220-240 V ~ | 50-60 Hz
Made on
Tilda