Klarstein 10035126

10035126
109,00
Klarstein Wonderwall Air Art Smart infrasarkanais sildītājs apvieno ļoti efektīvu apkuri, pievilcīgu dizainu un jaunākās tehnoloģijas. Šis modernais paneļu radiators ienes mājīgu siltumu un krāsu jebkurā telpā, un, pateicoties infrasarkanajai tehnoloģijai, tas ir ļoti energoefektīvs un videi draudzīgs.

Vietu taupošais Klarstein Wonderwall infrasarkanais sildītājs revolucionizē apkuri ar modernām tehnoloģijām. Superplakano, lielo 80 x 60 cm apsildes paneli var piekārt tieši pie sienas, jo, pateicoties 5 cm dziļumam, tas ir tikai nedaudz lielāks par attēlu rāmī. Strādājot ar 500 W jaudu, Wonderwall izplata cilvēka ādai ļoti patīkamo infrasarkano siltumu un tiek novirzīts uz tuvumā esošajiem cilvēkiem. Tajā pašā laikā apsildes panelis ir videi draudzīgs un ārkārtīgi taupa enerģiju: pateicoties IR Comfort Heat tehnoloģijai, 98% jaudas tiek pārvērsti termiskā starojumā.

Pateicoties termostatam un uzlabotajām funkcijām, piemēram, automātiskai izslēgšanai un OpenWindow Detection, infrasarkanais sildītājs atbildīs pat visprasīgākajām prasībām. Programmējams nedēļas taimeris ļauj iestatīt apkures laiku atsevišķām nedēļas dienām. Experience App ir vēl viens jauninājums mājīgam siltumam – tas ļauj vadīt vienu vai vairākus radiatorus, izmantojot viedtālruni vai pat ar balsi. Protams, ir iespējama arī darbība, izmantojot tastatūru. Wonderwall darbojas bez ventilatora un nerada putekļus, kas padara to par ideālu izvēli alerģijas slimniekiem. Tā īpaši plakanā konstrukcija, ātra siltuma ģenerēšana un vietu taupošs stiprinājums pie sienas ir īpašības, kas padara Wonderwall Air Art Smart īpaši piemērotu vannas istabām. Infrasarkanais paneļa sildītājs ar aizsardzības klasi IP44 ir arī pilnībā aizsargāts pret ūdens šļakatām.

Laipni lūdzam apkures tehnoloģiju nākotnē: Klarstein Wonderwall Air Art Smart infrasarkanais sildītājs.

jauda: 500W
efektīvā platība: līdz 10 m²
darbības diapazons: aptuveni 2 - 4 m
aizsardzības pakāpe IP44
nav iesildīšanās fāzes, momentāni rada siltumu
temperatūras diapazons: 0 - 37 C
infrasarkanais siltums: sasilda cilvēkus un priekšmetus, tieši nesasilda gaisu
Made on
Tilda